Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Groene werkomgeving

Een feit is dat een groene werkomgeving bijdraagt aan het welzijn van u en uw medewerkers. Naast dat een groene omgeving bijdraagt, heeft een bedrijfstuin nog veel meer functies.

Representatieve uitstraling

Een bedrijfstuin moet uw pand een representatieve uitstraling geven. Daarnaast is de bedrijfstuin een plaats waar u en uw medewerkers zich tijdens pauze uren kunnen ontspannen. Soms komt er ook een functioneel aspect aan te pas. U wilt onder andere inkijk op de werkplek verminderen of er moet iets aan het zicht onttrokken worden.

Bestrating of groen

U kunt er bijvoorbeeld voor  kiezen om een groot gedeelte te bestraten en enkel groene elementen toe te voegen, maar u kunt ook juist het groen laten overheersen en ervoor kiezen om de natuur op een strakke manier in te zetten.

Medewerkers komen tot rust

U wilt bijvoorbeeld dat uw medewerkers droog zitten tijdens een regenbui, maar u wilt ze ook de gelegenheid geven om van de zon te kunnen genieten als deze schijnt. In alle gevallen wilt u dat uw medewerkers helemaal tot rust kunnen komen.

Parkeerruimte afgeschermd

De parkeerplaatsen afschermen van de pauzeplaats of de entree accentueren door middel van beplanting. Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin zijn er tal van mogelijkheden.

Waarom Heijbers & Verkleij Hoveniers?

Heijbers & Verkleij Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op de groeiende vraag naar specialisten in de groene ruimte. Naast kwaliteit en duurzaamheid staat ook het persoonlijk contact met de klant altijd voorop. Onze vaste, representatieve en gediplomeerde medewerkers doorlopen jaarlijks een screening met de Verklaring Omtrent Gedrag als bewijs.

Ontdek de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06-81486633 of 06-41517857. U kunt ook mailen naar info@heijbersverkleij.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!