Particulier onderhoud
vijver particuliere tuin

Particulier onderhoud

Heeft u zelf geen tijd om uw tuin te onderhouden of besteedt u dit liever uit aan een specialist? Wilt u zeker weten dat uw tuin het gehele jaar piekfijn in orde is? Dan bent u bij Heijbers & Verkleij Hoveniers op het juiste adres voor tuinonderhoud!

boomverzorging

Onderhoudscontracten

Heijbers & Verkleij Hoveniers heeft zich gespecialiseerd in het planmatig onderhouden van tuinen. Om ervoor te zorgen dat uw tuin er het gehele jaar in topconditie bij ligt, bieden wij onderhoudscontracten aan om tuinonderhoud uit te voeren en dragen wij er zorg voor dat de werkzaamheden in het juiste seizoen worden uitgevoerd. Ook kunnen wij een bemestingsplan voor uw tuin samenstellen. Uiteraard gebruiken wij hiervoor alleen organisch dynamische meststoffen. Zo kunt u elk seizoen van het jaar zorgeloos genieten van uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

particulier onderhoud

Periodiek onderhoud

Kiest u voor Heijbers & Verkleij Hoveniers, dan komen wij voor het periodieke tuinonderhoud op gezette tijden bij u langs om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Zo zorgen wij ervoor dat de bomen en planten op het juiste moment gesnoeid worden en de bollen op tijd de grond ingaan. Ook houden we de bodemgesteldheid in de gaten om bijvoorbeeld te zien of de voedingswaarde voldoende aanwezig is. Wij gaan enkel en alleen voor de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat u het gehele jaar geen omkijken heeft naar uw tuin en u volledig kunt genieten.

Onderhoud tuin

Tuinonderhoud uitbesteden?

Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin in goede handen is? Besteed dan uw tuinonderhoud uit aan Heijbers & Verkleij Hoveniers. Wilt u graag weten wat Heijbers & Verkleij Hoveniers voor u kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier! U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 41517857 of 06 81486633 of u kunt mailen naar info@heijbersverkleij.nl. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden!