Terrein inrichting / openbare ruimte

Terreininrichting en openbare ruimten

terreininrichting

Dagelijks bevindt een groot aantal mensen zich in openbare ruimten. Denk hierbij aan parken of recreatieterreinen. Het is belangrijk om ook aandacht te besteden aan deze landschapsinrichting. Landschapsinrichting is de ruimtelijke indeling van een niet-bebouwd plangebied. Daartoe behoren alle buitenruimten, zoals parken, sportvelden, recreatieterreinen, openbare ruimten en tuinen in stedelijke en landelijke gebieden. Ook deze plekken moeten als aangenaam worden ervaren. Met onze blik op een groene toekomst weten wij precies hoe wij hiervoor aan de slag moeten gaan.

Schakel een specialist in voor terreininrichting

Een goede terreininrichting vraagt om bewuste keuzes voor bestrating en beplanting, en ook voor zaken als straatmeubilair, buitenverlichting en plantenbakken. Bij de inrichting van een project denken wij tot in detail na over alle onderdelen, zodat u een compleet en vrijwel perfect product krijgt. Ook kunnen wij zorgen voor onder andere de volgende werkzaamheden en afzonderlijke ontwerpelementen:

  • Grondwerk
  • Bestratingen
  • Groenvoorzieningen
  • Straatmeubilair
  • Terreinverlichting
  • Kunstgras met val dempende ondergrond
  • Fietsenstallingen
  • Beschoeiingen
  • Speeltoestellen

Voor alle voorkomende aanleg- en reconstructiewerkzaamheden die zich op uw terrein kunnen voordoen kunt u terecht bij Heijbers & Verkleij Hoveniers. Wij vinden voor u de juiste balans tussen de bebouwde en de open ruimte.

Waarom Heijbers & Verkleij Hoveniers?

Een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op de groeiende vraag naar specialisten in de groene ruimte, dat is Heijbers & Verkleij Hoveniers. Door de jarenlange ervaring en het reeds opgebouwde netwerk kan Heijbers & Verkleij Hoveniers in spelen op het wensenpakket van de klant. 

Meer informatie over terreininrichting en openbare ruimten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden betreft terreininrichting en openbare ruimten? Heeft u een specifieke vraag over onze dienstverlening? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-81486633 of 06-41517857 of mail naar info@heijbersverkleij.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!