Tuin bestraten

Overweegt u om uw tuin een nieuwe look te geven door onder andere uw tuin te voorzien van nieuwe bestrating? Dan bent u bij Heijbers & Verkleij Hoveniers aan het juiste adres! Wij kunnen namelijk niet alleen uw complete tuin bestraten maar ook nog eens compleet inrichten!

Professioneel tuinontwerp

Voordat wij uw tuin gaan bestraten is het belangrijk om eerst een goed tuinontwerp te maken. Aan de hand van een ontwerp tekening kunt u namelijk precies zien hoe uw toekomstige tuin er uit gaat zien. Daarnaast heeft u vooraf dan ook nog de mogelijkheid om wijzigingen door te voeren die uw tuin nog mooier kunnen maken. Heijbers & Verkleij Hoveniers heeft ruime ervaring met het ontwerpen van tuinen. Wij kunnen u daarom niet alleen voorzien van een duidelijk en overzichtelijk tuinontwerp maar ook van advies. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren als u nog niet weet hoe u uw tuin verder in wilt delen. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin bestraten met grote tegels? Of juist een klinkerpad aan laten leggen? Onze specialisten helpen u daarom graag door middel van het maken van een tuinontwerp bij het vinden van de juiste bestrating.

Uw tuin aanleggen

Heijbers & Verkleij Hoveniers is een dynamisch en jong bedrijf met veel ervaring in het aanleggen van diverse tuinen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het bestraten van uw eigen tuin maar ook voor de bestrating van uw bedrijfstuin of zelfs recreatieterrein. Wilt u naast uw tuin bestraten ook andere aspecten van uw tuin laten aanleggen zoals bijvoorbeeld een nieuw gazon of struiken? Ook dan bent u bij Heijbers & Verkleij Hoveniers aan het juiste adres! Wij kunnen uw complete tuin of groene ruimte namelijk volledig voor u inrichten!

Uw tuin bestraten door Heijbers & Verkleij Hoveniers?

Heeft u al een tuinontwerp uitgewerkt en wilt u uw tuin laten bestraten door de ervaren hoveniers van Heijbers & Verkleij? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken! Heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Stel uw vraag hier. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!