Tuin onderhouden

Tuin onderhouden

tuin onderhouden

Het onderhouden van uw tuin is een essentiële bezigheid om uw tuin netjes en verzorgd te houden. Heeft u de voorkeur om dit uit handen te geven aan een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Heijbers & Verkleij Hoveniers in regio Den Haag aan het juiste adres! Onze hoveniers zijn geboren met groene vingers en nemen dan ook graag het tuinonderhoud van u over. Wij werken met met het motto: uw wens, onze zorg.

De werkzaamheden

Er komen een aantal vaste werkzaamheden kijken wanneer wij uw tuin onderhouden. Zo zorgen wij ervoor dat de bodem in de gehele tuin goed gevoed is, zodat de beplating op de meest optimale manier kan groeien. Beschikt u over een gazon, dan zullen wij deze uiteraard maaien en waar nodig bemesten! Maar ook het snoeien van bomen, fruitbomen en struiken behoort tot onze diensten. Heeft u planten met ziektes in uw tuin? Geen probleem voor onze hoveniers! Wij zorgen ervoor dat deze op een juiste manier behandeld of vervangen worden. De hoveniers van Heijbers & Verkleij verzekeren u dat u weer kunt genieten van uw droomtuin!

Heijbers & Verkleij Hoveniers

Wij werken altijd met hoge kwaliteit en op een duurzame manier. Tijdens het onderhoud zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden op een juiste manier worden uitgevoerd en dat deze ook in het juiste seizoen plaatsvinden. Hiervoor bieden wij onder andere onderhoudscontracten. Daarnaast staat persoonlijk contact met u centraal, wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat of met de dienst die wij verrichten. Naast het onderhouden van uw tuin, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere het inrichten van uw tuin, het aanleggen van een terras of het verbouwen van uw tuin!

Meer informatie over uw tuin onderhouden? Neem contact op

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van het tuinonderhoud door Heijbers & Verkleij Hoveniers? Of wilt u meer informatie hierover of over een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!