Tuin verbouwen

Tuin verbouwen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het verbouwen van uw tuin? Dan bent u bij Heijbers & Verkleij Hoveniers aan het juiste adres! Ons team bestaat uit specialisten, wie er altijd voor zorgen dat u langdurig en onbezorgd tuinplezier heeft. Bij Heijbers & Verkleij Hoveniers staat persoonlijk contact voorop, daarnaast leveren wij altijd kwaliteit en werken wij op een duurzame manier. U bent bij ons in goede handen als het aankomt op het verbouwen van uw tuin!

Tuin ontwerp

Voordat wij aan de slag gaan om uw tuin te vernieuwen, is een tuinontwerp essentieel. Hierbij luisteren wij altijd naar de persoonlijke wensen en ideeën van de klant. Op basis hiervan maken wij bij Heijbers & Verkleij een tuinontwerp waarin deze specifieke wensen zijn verwerkt. Wij denken graag met u mee en adviseren u altijd over mogelijke opties. Door onze ervaring in tuinontwerp- en aanleg kunnen wij uw droomtuin daadwerkelijk realiseren! U wilt natuurlijk dat uw tuin een bepaalde sfeer uitstraalt, dit bereiken wij bijvoorbeeld door een doordacht beplantingsplan. Hierbij houden wij rekening met verschillende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld de grondsoort, de ligging ten opzichte van de zon en waterhuishouding. Wij zorgen er altijd voor dat uw nieuwe tuin er optimaal bij ligt en dat u zich zowel binnen als buiten thuis voelt!

Heijbers & Verkleij Hoveniers

Bij Heijbers & Verkleij Hoveniers bent u aan het juiste adres voor zowel ontwerp, aanleg als het onderhoud van uw groene omgeving! Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten kunnen wij inspelen op iedere klantwens. Daarnaast kunt u Heijbers & Verkleij Hoveniers inschakelen voor zowel particuliere– als bedrijfstuinen.

Interesse in het verbouwen van uw tuin

Bent u geïnteresseerd in het laten verbouwen van uw tuin door Heijbers & Verkleij Hoveniers? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of mail ons naar: info@heijbersverkleij.nl. Wij helpen u graag bij het maken van een tuinontwerp!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!