Onderhoudscontracten

Heeft u zelf geen tijd om uw tuin te onderhouden of is in de tuin werken niet aan u besteed?

Schakel dan een specialist als Heijbers & Verkleij Hoveniers in om ervoor te zorgen dat uw tuin er het gehele jaar in topconditie bij ligt. Wij bieden onderhoudscontracten aan om tuinonderhoud uit te voeren en zorgen er dus ook voor dat de werkzaamheden in het juiste seizoen worden uitgevoerd. Ook kunnen wij een bemestingsplan voor uw tuin samenstellen. Uiteraard gebruiken wij hiervoor alleen organisch dynamische meststoffen. Zo kunt u elk seizoen van het jaar zorgeloos genieten van uw tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Snoeischaar

Periodiek onderhoud

Als u voor Heijbers & Verkleij Hoveniers kiest, dan komen wij voor het periodieke tuinonderhoud op gezette tijden bij u langs om de benodigde werkzaamheden uit te voeren.

Wij zorgen er voor dat uw bomen en planten op het juiste moment gesnoeid worden en dat de bollen op tijd de grond in gaan. Ook houden we de bodemgesteldheid in de gaten om bijvoorbeeld te zien of er voldoende voedingswaarde aanwezig is. Wij gaan enkel en alleen voor de beste kwaliteit en zorgen er voor dat u het gehele jaar geen omkijken heeft naar uw tuin en u volledig kunt genieten.

Wilt u er zeker van zijn dat uw tuin in goede handen is? Besteed dan uw tuinonderhoud aan ons uit. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden! 

Heibers Verkleij onderhoud3