Gazon aanleggen

In de natuur moet u vrij zijn om optimaal te kunnen genieten. Ook uw voor- of achtertuin kan omgetoverd worden in een prachtig stuk natuur.

Heijbers & Verkleij Hoveniers is de ideale partner om een gazon door aan te laten leggen en zo een mooie open ruimte creëren waar men kan spelen, tot rust kan komen, lanterfanten, maar bovenal genieten. Een groene leefomgeving draagt enorm bij aan het persoonlijk welzijn van mensen. Daarom is een gazon niet alleen uiterst geschikt voor particulieren, maar vooral ook ideaal voor schoolpleinen en kinderdagverblijvenbedrijven en openbare ruimten, zoals parken of recreatieterreinen. Maak groen openbaar voor iedereen, wij kunnen u daar echt bij helpen!

Heibers Verkleij gazon2

Wat is ons geheim?

Meestal maken wij een tuinontwerp om vervolgens de tuin aan te leggen. Bij het aanleggen van een gazon komt er niet altijd een ontwerp te pas.

Een ontwerp wordt wel gemaakt als het gazon deel uitmaakt van een geheel nieuwe tuin en er ook andere attributen, zoals een perkje, bank of bomen nodig zijn. Bij een gazon is namelijk niet zo zeer het ontwerp, maar vooral kwaliteit van groot belang. Om de kwaliteit van een gazon te waarborgen maken wij gebruik van de beste kwaliteit groen. Echter kunt u U kunt ook bij ons terecht als u een gazon wilt aan laten leggen van kunstgras. Wij leveren de beste kwaliteit om te kunnen garanderen dat ons groen doet wat het moet doen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden bij ons grenzeloos!

Heibers Verkleij gazon4