Particuliere tuinen

Particuliere tuinen

Wanneer Heijbers & Verkleij Hoveniers een tuin aanleggen, willen zij dat dit perfect gebeurd. Kwaliteit staat altijd voorop. Het moet een tuin worden waarin u zich thuis voelt en kunt genieten. Het tuinontwerp is de rode draad tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Aanpassingen gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Wij zijn in staat alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Grondwerk
  • Erfafscheiding
  • Bestrating
  • Bouwkundige constructies
  • Vijvers
  • Tuinverlichting
  • Pergola’s en veranda’s
  • Beplanting

Grondwerk

Ook voor grondwerk bent u bij Heijbers & Verkleij Hoveniers op het goede adres. Grote of grove werkzaamheden nemen Heijbers en Verkleij Hoveniers graag voor u uit handen.

Erfafscheidingen

Vindt u het fijn om buiten te zijn, maar bent u wel gesteld op uw privacy? Dan is een erfafscheiding een mooie oplossing. Erfafscheidingen zijn er immers in alle maten en vormen. Zo kunt u kiezen voor een houten erfafscheiding, groene haag of misschien wel een combinatie hiervan. Heijbers en Verkleij Hoveniers lichten u graag in over de mogelijkheden!

Bestrating

Gebakken klinkers, keramische-, hardstenen- en betonnen tegels of een combinatie hiervan, u bent bij Heijbers en Verkleij Hoveniers voor bestrating op het goede adres. Zij doen er alles aan om uw wens te realiseren. Zij luisteren naar uw ideeën en zullen u tevens adviseren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van reeds uitgevoerde bestratingsklussen.

 

Bouwkundige constructies

Heijbers en Verkleij Hoveniers zijn niet alleen handig in het aanleggen van tuinen, maar kunnen ook in eigen beheer bouwkundige constructies realiseren. U vertelt hen uw wens en zij realiseren dit voor u. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Vijvers

Wilt u extra genieten van de natuur in uw eigen tuin? Dan is de aanleg van een vijver een mooie uitkomst. Heijbers en Verkleij hebben ervaring in het aanleggen van vijvers en weten precies hoe zij te werk moeten gaan.

Tuinverlichting

Wanneer u ’s avonds nog tot laat van uw tuin wilt kunnen genieten of uit veiligheidsaspect de tuin een verzorgde uitstraling wilt geven, dan is tuinverlichting erg handig. Rustgevende sfeerverlichting of praktische verlichting die u gehele tuin in de schijnwerpers zet. Er zijn vele opties mogelijk als het om tuinverlichting gaat. Deel uw wensen met Heijbers en Verkleij Hoveniers en zij denken met u mee!

Veranda’s

Met een veranda creëert u gemakkelijk een romantische vakantiesfeer in uw eigen achtertuin. Zoekt u een manier om uw tuinkussens, -spullen of fietsen veilig op te bergen, dan biedt een tuinhuis misschien wel de uitkomst. De veranda kan een verlengstuk van uw woonkamer worden. U kunt hiermee het buitenseizoen verlengen. Er zijn hierbij tal van mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een plat dak, een dak met dakpannen of een leien dak. Heijbers & Verkleij Hoveniers zijn gespecialiseerd in het bouwen van tuinhuisjes en veranda’s. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

 

Interesse?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Heijbers & Verkleij Hoveniers voor u kunnen betekenen? Heeft u een specifieke vraag of zou u graag advies op maat willen ontvangen? Neem dan vooral contact op! U kunt direct telefonisch contact opnemen via 06 41517857 of 06 81486633 of u kunt mailen naar info@heijbersverkleij.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!