Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wanneer u een nieuwe tuin laat aanleggen of een tuin wilt gaan aanpassen, moet u goed nadenken wat u precies wilt hebben. Wilt u zelf nog graag in de tuin werken of alleen maar genieten van de tuin? Nu kiezen de meeste tegenwoordig voor dit laatste. Wanneer men thuiskomt van het werk is het heerlijk om in de tuin te relaxen, maar daarvoor moet u de tuin op de juiste manier inrichten. Het is belangrijk dat, voordat de tuin wordt aangelegd, u uw wensen met ons bespreekt. Een goede tuinaanleg is zeer belangrijk om er optimaal van te kunnen genieten.

De eerste stap voor de tuinaanleg

Voor een goede tuinaanleg zullen wij eerst een gesprek hebben met u als klant om uw wensen aan te horen. Na het gesprek zullen wij een voorlopig plan maken waarin de wensen van u zijn opgenomen. Wanneer het voorlopige plan klaar is, zullen wij dat nogmaals bespreken en bij goedkeuring aan het werk gaan.

Omdat er tegenwoordig vaak voor een onderhoudsvrije tuin wordt gekozen, worden er bij een tuinaanleg veel tegels gebruikt. Om het geheel op te fleuren kunnen er meerdere bloempotten worden geplaatst. Ook het opnemen van borders, om er vaste struiken en bloemen in te planten, of een vijver worden vaak toegepast.

Tuinaanleg bedrijfstuinen

Niet alleen voor privé tuinen kunt u bij ons terecht, maar ook voor de aanleg van bedrijfstuinen bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrijfstuinen bieden het personeel van het bedrijf de nodige ontspanning. In de vrije uurtjes kan even worden genoten van de bomen en struiken en misschien kan er een klein wandelingetje worden gemaakt. Een bedrijfstuin heeft ook als functie, om te dienen als visitekaartje van het bedrijf. De uitstraling van een bedrijfstuin draagt dus bij aan het welzijn van de medewerkers en heeft een representatieve functie. De hoveniers van Heijbers en Verkleij Hoveniers hebben de nodige ervaring met tuinaanleg van de bedrijfstuin. Kwaliteit, duurzaamheid en een goed contact met de klant speelt een belangrijke rol.

Heijbers & Verkleij Hoveniers

De hoveniers van Heijbers en Verkleij zijn gespecialiseerd op het gebied van terreininrichting/openbare ruimten. Een aantal werkzaamheden die horen bij terreininrichting kunnen zijn:

  • Grondwerk, bestrating en groenaanleg
  • Terreinverlichting, speeltoestellen en fietsenstalling
  • Beschoeiingen, kunstgras en straatmeubilair.

Wilt u uw tuin goed laten aanleggen, waarbij er eerst een goed plan is gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan eenvoudig door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-41517857 of 06-81486633U kunt ook mailen naar info@heijbersverkleij.nl. Wij staan u graag te woord!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!