Tuinonderhoud

Tuinonderhoud: Uw wens, onze zorg

Welkom bij Heijbers & Verkleij Hoveniers. Ons bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat direct inspeelt op de steeds groter wordende vraag naar specialisten in groene ruimten. Of dit nu bij uw thuis is of misschien een speciaal ontwerp voor een schoolplein of zelfs het kinderdagverblijf, dankzij onze kennis zal u altijd tevreden zijn en genieten van al het goede wat het groen u te bieden heeft. Wij zijn met groene vingers geboren en het werken met klanten en het tevreden stellen van hen door het aanleggen en onderhouden van hun droomtuin, is onze specialiteit en passie.

Waarom Heijbers & Verkleij Hoveniers voor tuinonderhoud

Het onderhouden van een perfect aangelegde tuin vergt tijd. Tijd die men liever doorbrengt in de tuin met het gezin en/of vrienden. Misschien wel met de barbecue aan en een glaasje erbij. Vrije tijd slinkt en goed tuinonderhoud kost tijd. Tijd die wij u willen teruggeven door het zware werk uit handen te nemen.

Dankzij de kwaliteit en duurzaamheid van ons bedrijf in tuinonderhoud kan u genieten van al het goede. Als uw tuin nog niet aangelegd is, staan wij u graag bij tijdens het tuinontwerp. Samen kijken we hoe we uw droomtuin kunnen realiseren. Waar staat de zon? Welke planten zijn geschikt? Op al deze vragen geven wij u graag persoonlijk antwoord.

Overtuigd?

Heeft u na het bekijken van de site nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Dan staan wij graag voor u klaar! Dankzij de jarenlange ervaring hebben wij een perfect netwerk om in te spelen op alle wensen van u als klant, maar ook voor uw tuin, speelplaats of andere groenvoorziening. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.

Niet enkel voor particulieren, maar ook voor bedrijfstuinen, openbaar groen, terreininrichting en de specialiteit van boomverzorging zijn voor Heijbers & Verkleij Hoveniers belangrijke takken van het vak. Hebt u hierbij hulp nodig? Dan staan wij natuurlijk ook klaar!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!