Over Ons

Het met gevoel, passie en plezier ontzorgen in het realiseren van groene maatwerk tuinen. Door gepassioneerde en vakbekwame hoveniers!

Naast kwaliteit en duurzaamheid staat persoonlijk contact met onze opdrachtgevers altijd voorop.

Betrouwbare partner

Voor onze opdrachtgevers is het essentieel te weten wie zij toegang verlenen tot hun privé omgeving. Wij selecteren onze medewerkers met extreem veel zorg. Onze vaste, representatieve en gediplomeerde medewerkers doorlopen daarom jaarlijks een screening met de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) als bewijs.

Personeel

Wij zijn opzoek naar vakmensen

Zie jij het zitten om met je handen te werken in de buitenlucht?

Alles in eigen beheer

Heijbers & Verkleij Hoveniers legt tuinen aan voor particulieren en bedrijven, maar ook voor instellingen en de overheid.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, van ontwerp en aanleg tot beplantingsplan. Persoonlijk en flexibel zijn hierbij de randvoorwaarden.

Onderhoudscontracten

Wij bieden zoals zakelijk als particulier onderhoudscontracten aan om al uw tuinonderhoudswerk uit handen te nemen en dragen er zorg voor dat deze werkzaamheden ook in het juiste seizoen worden uitgevoerd. Hierdoor ligt uw tuin er het gehele jaar in topconditie bij. Informeer naar de verschillende mogelijkheden!

Hortensia Snoeien Winteronderhoud v2

Hebben wij uw interesse gewekt?

Denkt u de juiste klik te hebben gevonden om uw droomtuin te realiseren?