Tuinonderhoud

Het onderhouden van een perfect aangelegde tuin vergt tijd. Tijd die meeste mensen liever doorbrengen in de tuin met het gezin en/of vrienden.

Vrije tijd slinkt en goed tuinonderhoud kost tijd. Tijd die wij u willen teruggeven door het zware werk uit handen te nemen en te doen waar wij echt goed in zijn: uw tuin 'up-to-date' houden. U kunt daardoor genieten van al het goede dat uw tuin te bieden heeft.

Mocht uw tuin nog niet aangelegd zijn, omdat u bijvoorbeeld net een nieuw huis heeft gekocht? Wij staan u ook graag bij tijdens het tuinontwerp. Samen bekijken we hoe we uw droomtuin kunnen realiseren. Waar staat de zon? Welke planten zijn geschikt? Op al deze vragen geven wij u graag persoonlijk antwoord.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een perfect netwerk om in te spelen op al uw wensen, maar dus ook op het gebied van de realisatie van een speelplaats, meubilair of andere groenvoorziening. 

tuin onderhoud heijbers verkleij

Onderhoud op contract- of regiebasis

U kunt ons gewoon per klus inhuren, maar wij nemen net zo graag alle werkzaamheden gedurende het jaar uit handen op basis van een onderhoudscontract. Dit kan zowel zakelijk als particulier.

Voordeel is dat alle werkzaamheden ook in het juiste seizoen worden uitgevoerd. U hoeft er niet meer over na te denken en wij benaderen u als er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Heibers Verkleij tuinonderh