Tuinaanleg

Wanneer u een nieuwe tuin laat aanleggen of een tuin wilt gaan aanpassen, moet u er goed over nadenken wat u precies verwacht van zo'n metamorfose.

Wilt u zelf nog graag in de tuin werken of is het doel om alleen nog maar te genieten van uw tuin? Tegenwoordig is de trend dat mensen kiezen voor voor dit laatste. Wanneer men thuiskomt van het werk is het heerlijk om in de tuin te relaxen, maar daarvoor moet u de tuin op de juiste manier inrichten. Het is belangrijk dat, voordat de tuin wordt aangelegd, u uw wensen met ons bespreekt. Een goede tuinaanleg is zeer belangrijk om er optimaal van te kunnen genieten.

Omdat er tegenwoordig vaak voor een onderhoudsvrije tuin wordt gekozen, worden er bij een tuinaanleg veel tegels gebruikt. Om het geheel op te fleuren kunnen er meerdere bloempotten worden geplaatst. Ook het opnemen van borders, om er vaste struiken en bloemen in te planten, of een vijver worden vaak toegepast.

Familie zwaan 2

Mogelijkheden

Particuliere tuinen
Particuliere tuinen

Particuliere tuinen

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij realiseren een tuin waarin u zich echt thuis voelt en kunt genieten. Ontwerp en realisatie voeren wij uit volledig conform uw wensen.

Lees meer
Groene schoolpleinen
Groene schoolpleinen

Groene schoolpleinen

Een proefomgeving met kleine dieren, planten en bomen. De kinderen kunnen hier bovendien alles leren over de natuur zonder dat zij het schoolplein hoeven af te gaan.

Lees meer

Hebben wij uw interesse gewekt?

Denkt u de juiste klik te hebben gevonden om uw droomtuin te realiseren?