Bedrijfstuinen

Een groene werkomgeving draagt bij aan het welzijn van u en uw medewerkers.

Een bedrijfstuin kan daarnaast nog veel meer functies hebben en zo bijdragen aan betere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Representatieve uitstraling

Een bedrijfstuin moet uw pand een representatieve uitstraling geven. Daarnaast is de bedrijfstuin een plaats waar u en uw medewerkers zich tijdens pauze uren kunnen ontspannen. Soms komt er ook een functioneel aspect aan te pas. U wilt onder andere inkijk op de werkplek verminderen of er moet iets aan het zicht onttrokken worden.

Medewerkers komen tot rust

U wilt bijvoorbeeld dat uw medewerkers droog zitten tijdens een regenbui, maar u wilt ze ook de gelegenheid geven om van de zon te kunnen genieten als deze schijnt. In alle gevallen wilt u dat uw medewerkers helemaal tot rust kunnen komen.

Heijbers Verkleij Bos

Bestrating en/of groen?

Wij kunnen u adviseren bij het maken van keuzes. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een groot gedeelte te bestraten en enkel groene elementen toe te voegen.

U kunt ook juist het groen laten overheersen en er voor kiezen om de natuur op een strakke manier in te zetten. Wij kunnen op basis daarvan een voorstel doen, maar een brainstormsessie gezamenlijk doen levert misschien nog meer op!

Parkeerruimte afschermen?

De parkeerplaatsen afschermen van de pauzeplaats of de entree accentueren door middel van beplanting. Bij het ontwerpen van een bedrijfstuin zijn er tal van mogelijkheden.

Heijbers Verkleij Afscherme