Werkzaamheden

Wij hebben de benodigde kennis, machines en gereedschappen beschikbaar om alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Er komen een aantal vaste werkzaamheden kijken wanneer wij uw tuin onderhouden. Zo zorgen wij ervoor dat de bodem in de gehele tuin goed gevoed is, zodat de beplating op de meest optimale manier kan groeien. Beschikt u over een gazon, dan zullen wij deze uiteraard maaien en waar nodig bemesten! Maar ook het snoeien van bomenfruitbomen en struiken behoort tot onze diensten. Heeft u planten met ziektes in uw tuin? Geen probleem voor onze hoveniers! Wij zorgen er voor dat deze op een juiste manier behandeld of vervangen worden. 

Aanpassingen gedurende de uitvoering van de besproken werkzaamheden zijn natuurlijk altijd mogelijk. Wij leggen u op basis van uw opmerkingen de opties voor waarvan wij denken dat ze het beste resultaat opleveren en voor zover mogelijk binnen budget blijven. U maakt uiteindelijk de keuzes.

In een aantal gevallen per jaar vinden werkzaamheden plaats via een architectenbureau. Wij leveren dan maatwerk op basis van hun plan. Naast onderhoudscontracten, zowel particulier als zakelijk, voeren we werkzaamheden ook gewoon uit op regiebasis. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Heijbers Verkleij Werkzaamh